Новини

Скъпи ученици, предстои отпечатването на коледните поздравителни картички на 153 СУ „Неофит Рилски“. Бихме желали те да бъдат ваше дело. За целта обявяваме конкурс за „Най-красива коледна рисунка“, която да украси корицата. Публикувайте своите творби, тук на страницата на училището, в срок до 26.11.2021г. Победителят ще бъде избран от комисия в състав: Нерихан Ибрям, Елена Райкова и Ирена Георгиева.
Разбира се, сме подготвили и специална награда 

Днес, 29 октомври, нашите ученици зарадваха с кратко представление на живо една малка част от учителите на 153 СУ и онлайн голяма част от нашите възпитаници - сегашни и бивши.

36 години ние Искаме, можем, успяваме!

Цялото представление може да изгледате в групата ни във FB: https://www.facebook.com/100009902176653/videos/212679941003912/

И в youtube: https://www.youtube.com/watch?v=s1L-45WFKH8&t=4s

На заседание на софийския оперативен щаб и съгласно издадената вчера, 19 октомври, заповед на министъра на здравеопазването присъствените учебни занятия в училищата следва да бъдат преустановени от утре, 21 октомври.

Всички тренировки на учениците ще се провеждат присъствено, а учебните часове ще се провеждат дистанционно, по утвърдения график.

Учениците от общежитието ще присъстват в часовете на в класните стаи в училище, докато учителите преподават дистанционно.

Всеки, който има трудности с влизане в Classroom може да посети училището, за да му бъде помогнато на място.

Скъпи родители и ученици,

на 06.10.2021 г. (сряда) от 18:00 часа, ще се проведе ОНЛАЙН родителска среща. 

За целта е необходимо да се включите в класната стая за ЧАС НА КЛАСА на класния ръководител.

Вече стартира пешеходното състезание на Нестле за Живей Активно! между районите на град София!
♂️ До 17.09.2021 г.  ще можете да се състезавате за вашия район като всеки ден отбелязвате броя изминати крачки на ден на специално разработената дигитална карта – https://www.nestle.bg/…/jiveia…/nestle-za-jiveiaktivno-sofia.

Откриване на учебната 2021-2022 година.
 
Пожелаваме на всички здраве и една ползотворна и позитивна година!
 
Цялата галерия със снимки на откриването на учебната 2021-22 може да видите ТУК

График на първа тренировка на спортен лагер, за учебната 2021-2022г.

Уважаеми родители и ученици,

Откриването на новата 2021-2022 учебна година ще се състои в двора на 153 СУ "Неофит Рилски" на 1.09.2021г. /сряда/ от 10.00ч. за всички ученици от 5-ти до 12-ти клас включително.

Всички ученици задължително да си носят маски, тъй като ще влязят в сградата след откриването.

На 31.08.2021 г. от 16:00 часа ще се проведе родителска среща (само за родители на новоприети ученици) в актовата зала на училището.

Настаняването в общежитието ще е на 31.08.2021г. от 17:00 часа.

За повече информация се свържете с класните ръководители


от Ръководството

С погача и гайди посрещнаха олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. 

На летището дойдоха десетки приятели, роднини и близки. Сред посрещачите бяха и много деца от нейния клуб „Локомотив“ (София) на които шампионката раздаде много автографи и снимки. Да поздрави шампионката дойде и селекционерът на националния отбор – легендарния Ангел Ангелов. 

Българският бокс може да си отдъхне и с усмивка вече да гледа към следващото голямо състезание. Един от най-мъжките спортове най-накрая се върна на върха на Олимп. След 25 години чакане, родните ръкавици отново сграбчиха златен медал от Олимпийски игри.

Това се случи благодарение на страхотното представяне на Стойка Кръстева. На 35 години, в може би последното си участие на най-големия спортен форум на планетата, тя разгърна максимално потенциала си и ликува с титлата при 51-килограмовите.

Стойка го направи по изключително убедителен начин, постигайки пет поредни победи на боксовия ринг. Преодоля първата и втората в световната ранглиста, което е показателно за изумителното й представяне.

Стойка спечели убедително златен медал в категория до 51 кг след пет безапелационни победи на японска земя.

153 СУ „Неофит Рилски“ обработва лични данни на своите ученици, техните родители, служители, които са предоставени на законово основание.
Прочети повече Затвори