Новини

Във връзка със заповед № РД09-155/ 24.01.2020 г. на министъра на образованието и науката дните от 27 януари до 04 февруари 2020 г. включително се определят за неучебни дни за учениците от област София-град.

През това време, няма да има и спортни тренировки.

Моля, да спазвате указанията на МОН и Здравното министерство.

 

Учебните и спортни занимания ще бъдат подновени на 6ти февруари, с програмата за втори учебен срок.

   И тази учебна година в нашето училище се реализират проекти, под шапката на МОН и ЕС. 

   Дейността се реализира под формата на клубове за дигитална компетентност, които се сформират в училищата на база на ниво на компетентност на учениците.

Ръководството на 153 СУ "Неофит Рилски" Ви уведомява, че от 22 януари до 04 февруари (включително) всички ученици са на спортен лагер, по график обявен от всяка школа, за който са уведомени и присъствието е задължително.

 

През това време няма да бъдат провеждани учебни занятия в училището.

 

Учебните занятия ще се подновят на 06 февруари, с програмата за втори учебен срок.

 

 

Днес, с помощта на район Надежда, усмихнахме с коледни подаръци деца от нашето училище.

 
Директорът, учителите и учениците на
153 Спортно училище "Неофит Рилски", гр. София
Ви пожелават:

Учениците на 153 СУ с радост и огромно желание изработиха прекрасни и коледни подаръци, с цел благотворителен базар за събиране на средства за деца сираци, обучаващи се в нашето училище.

 

Родителите се включиха също, с лакомства, които ще бъдат разпродадени и събраните средства ще бъдат дарени.

 

Нека е светло в душите ни и топло в сърцата ни

 

Весели Коледни и Новогодишни празници.

Националната седмица на четенето беше отбелязана в 153 СУ " Неофит Рилски". Всеки ден учениците четяха на глас откъси от български художествени произведения. Нескрито беше вълнението на четящите, които заразяваха с емоцията си. Така желаещите да четат на глас ставаха все повече...

Във връзка с мерките и дейностите по безопасност на движението по пътищата (БДП) през зимния сезон, празниците, коледната и зимната ваканция, ще бъдат проведени допълнителни инструктажи по БДП, които ще са насочени към превенция на пътнотранспортния травматизъм през зимния сезон и ще акцентират върху поведението на децата и учениците като пешеходци при усложнени метеорологични условия (снеговалеж, мокри, плъзгави и заледени участъци).

Напомняме Ви, че за зимния период подходящи мерки са поставянето по якетата, раниците, шапките, на свелоотразителни или други видими знаци за водачите на моторни превозни средства (МПС).

 

Днес, 10.12.2019 г. в актовата зала на 153 СУ се проведе коледно тържество, съпроводено с награждаване на ТОП-10 спортисти.

Нашите ТОП 10 спортисти за 2019 година

 

Пожелаваме им, да са все така успешни и да покоряват все по-нови върхове в своята спортна кариера.

153 СУ „Неофит Рилски“ обработва лични данни на своите ученици, техните родители, служители, които са предоставени на законово основание.
Прочети повече Затвори