МАРИЯ КУЗМАНОВА С ГРАМОТА ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Май 31

МАРИЯ КУЗМАНОВА С ГРАМОТА ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

"СПОРТУВАЙ С ПРЕЗИДЕНТА" е инициатива на Президента на Република България, Румен Радев, за насърчаване на физическата активност на българските деца чрез извънучилищни спортни занимания и алтернативни форми за физическо възпитание.

Нашата възпитаничка Мария Кузманова от 9Б клас беше удостоена с официална грамота, връчена й лично от Президента на Република България.

Бъдещето принадлежи на нациите, които не само развиват индустрия, наука и нови технологии, но и подготвят усилено своите граждани за предизвикателствата на това бъдеще – да бъдат физически и психически здрави и устойчиви, с изграден характер, морални ценности и родолюбие. А това означава масов спорт, физическа активност, природосъобразен начин на живот и патриотично възпитание още от най-ранна детска възраст.

Обездвижването сред младите хора в България е значимо предизвикателство на нашето съвремие. Спортът се свързва предимно с физическото развитие, на което много млади хора в епохата на компютрите, електромобилите и дроновете, не отдават нужното внимание.

Последно променена в Вторник, 31 Май 2022 13:58

Галерия със снимки

153 СУ „Неофит Рилски“ обработва лични данни на своите ученици, техните родители, служители, които са предоставени на законово основание.
Прочети повече Затвори